Kjøpsvilkår

KJØPSBETINGELSER hos Oslo Myntgalleri AS.

Alle varer som står oppført på våre salgslister finnes på lager. Vi tar allikevel forbehold om at varen kan være solgt, om vi ikke har rukket å fjerne den fra nettsiden. Vi tar også forbehold om mulige feil i opplistingen. Vi endrer ikke pris på en vare når den har blitt bestilt, men vi forbeholder oss likevel retten til dette hvis det har blitt gjort en skrive feil.

Frakt/ekspedisjon

Frakt kostnader: Små brev 35,- større brev 60,-tunge brev fra 85,- alle pakker 180,-. Rek., forsikring og eventuelt postoppkrav er med tillegg etter postens satser. Se www.posten.no eller spør oss for mer informasjon. Vi anbefaler rek. eller pakke for mer verdifulle objekter, og sender ut alle pakker og brev rekommandert med en verdi på over 2000,- om vi ikke hører annet. Sendinger til utlandet har egne satser.

Garanti

Alle objekter er undersøkt og beskrevet etter beste evne, og vi garanterer at alle objekter vi selger er ekte og som beskrevet.

Retur

Oslo Myntgalleri AS gir full returrett på alle varer hvis du ikke er fornøyd. Vi gir returrett og penger tilbake innen 14 dager etter at handelen er gjennomført. Varen må derimot først leveres tilbake i samme stand som ved kjøpstidspunktet. Kjøp fra oss er beskyttet avkjøpsloven. Porto utlegg refunderes ikke. Retur av objekter kjøpt på auksjon har egne regler. Les derfor nøye vårt auksjonsreglement

Betaling

Foruten kontant betaling i butikk ved henting, kan våre kunder betale objekter via nettbutikk på følgende måter:
Forskuddsbetaling ved å innbetale til kontonr: 1503.28.03277 i DnB
* merk innbetalingen med navn og objektnr.
* porto kommer i tillegg
Faktura kan sendes til faste kunder
* porto og ekstra gebyr på 35,- kommer i tillegg

Vi har 7 dagers betalingsfrist når varer sendes med vedlagt faktura. Faktura kan bli sendt til inkasso om vi ikke får noen saklig grunn til forsinkelser, og det vil bli belastet månedlig forsinkelsesrente ved manglende betaling.

Eiendomsrett

Eiendomsretten til det kjøpte objektet tilhører Oslo Myntgalleri AS inntil varen er betalt i sin helhet.