Live Budgivning under auksjon nr. 19 og 20

Oslo Myntgalleri Auksjon 19 og 20 er flyttet til 5. og 6. september grunnet Coronasituasjonen. Auksjonen vil bli avholdt i Rococosalen på Grand Hotel i Oslo.

Auksjonen vil foregå på vanlig måte, men denne gangen åpner vi også opp for Live Budgivning mot salen. Tidligere har vi alltid avsluttet budgivningen på nett 10 objekter før gjeldene objekt går i salen. Den nye løsningen gjør at man kan følge med på auksjonen og by mot salen direkte i sanntid via internett. På PC-en vil man kunne se hvilket objekt som går under hammeren, alle bud som kommer inn, og man kan selv by mot andre budgivere på nett, på telefon og i salen.

Live Budgivning under auksjonen krever at man registrerer seg på den nye plattformen. Dette kan man gjøre via følgende lenke;

https://oslomyntgalleri.auex.de/Account/Login

Vi ber om at alle som skal by live, registrerer seg i god tid før auksjonen for å være sikker på å bli godkjent som budgiver før auksjonsdagen!

Ønsker du ikke å by live, trenger du ikke å foreta deg noe. Man kan som vanlig sende inn skriftlige forhåndsbud per mail eller legge inn forhåndsbud i auksjonsløsningen på hjemmesiden vår.

https://auksjon.oslomyntgalleri.no

Kontakt oss på auction@oslomyntgalleri.no eller 22416000 dersom du har spørsmål.